MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. Hiermee willen wij onze bijdragen leveren aan het maatschappelijk belang van goede doelen organisaties. Zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor hun doelgroep. U kunt hier over verder lezen op de pagina goede doelen en social partnership.

Duurzaam ondernemen is één van onze speerpunten

Daar is meer voor nodig is dan mooie voornemens alleen. We vinden het belangrijk met respect voor mens en milieu om te gaan met de natuur. In de praktijk betekent dit dat we productietechnieken en arbeidsomstandigheden continu verbeteren. Elk jaar weer stellen we hiervoor doelen op, met als resultaat zo min mogelijk afval en energieverbruik. We zijn dan ook trots ons ISO 9001 en 14001 gecertificeerd kwaliteits- en milieumanagementsysteem.

Centraal in ons milieubeleid:

· alle relevante milieuwet- en regelgeving respecteren, onder andere in het Activiteitenbesluit waaraan we ons conformeren.

· specifieke aandacht voor maatregelen om het milieu minder te belasten.

· de belangrijkste milieuaspecten binnen het bedrijf beheersen Wilt u meer weten over onze visie op duurzaamheid, download dan hier onze duurzaamheidsverklaring.

Ernst Vuik
KAM Coördinator

06-54205958
Stuur e-mail

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer