FSC® en ISO

MullerVisual FSC-keurmerk en ISO-certificeringen

XXL op FSC

XXL, het grootste papierformaat, op FSC-papier? Dat kan, alleen bij MullerVisual. Voor de belangrijkste media-exploitanten als JCDecaux, Clear Channel Hillenaar, Centercom een MMD Media drukt MullerVisual Abri posters (1185 x 1750 mm), Abri posters op afwijkend formaat (1035 x 1527 mm), Billboards (3320 x 2360 mm) , Centersigns (1000 x 1430 mm), Vitrine's (3320 x 2360 mm) en Mupi's, oftewel XXL-formaat posters op FSC-papier in offset kwaliteit. Lees er meer over out of home.

FSC-certificering

Door uitsluitend te werken met FSC gecertificeerde papiersoorten ondersteunt MullerVisual het behoud van bossen, het leefgebied voor flora en fauna. Maak duidelijk dat u het gebruik van papier met het FSC-keurmerk even zo belangrijk vindt door op al uw drukwerk dit logo te laten plaatsen. Wij verzorgen dit graag voor u en ook uw klanten weten dit zeker te waarderen.

FSC-keurmerk

ISO-keurmerk

ISO 9001 gecertificeerd

Met deze certificaten toont MullerVisual aan te voldoen aan de hoge eisen van kwaliteitsmanagement. Naast het ontwikkelen en begeleiden van grafische producties zit vakkundig adviseren en assisteren geworteld in het MullerVisual DNA. En dit gedurende het complete proces, van eerste ontwerp tot aftersales. De beschrijving van het toepassingsgebied kwaliteits- en milieumanagementsysteem kan worden opgevraagd door belangstellenden.

ISO 12647-2 colour management standaard

Met behulp van de ISO 12647-2-standaard produceert MullerVisual efficiënter - en dus goedkoper. De ISO 12647-2 standaard garandeert kleurvoorspelbaarheid, kleurvastheid, scherpte en diepte van het drukwerk, ook bij het herdrukken maanden later. De norm eist dat kleuren geijkt worden met internationale standaarden waardoor kleurgarantie gegeven kan worden. Drukken met een ISO 12647-2 is bovendien beter voor het milieu: tot 50% minder inschietverbruik (en daarmee minder afval), minder inkt- en minder energieverbruik.

Ernst Vuik
KAM Coördinator

06-54205958
Stuur e-mail

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer