Nieuws

Ontdekker nieuwe Rembrandt laat boek produceren door MullerVisual

17 May 2018

Dinsdag 15 mei verscheen het nieuwste boek Rembrandts Portret van een jonge man van kunsthistoricus Jan Six. In het diepste geheim werkte MullerVisual en uitgeverij Prometheus maanden aan dit bijzondere project. Jan Six deed een opvallende vondst en ontdekte een onbekend schilderij van Rembrandt. In zijn boek licht hij toe waarom er geen twijfel over mogelijk is dat dit schilderij door Rembrandt is gemaakt.

Jan Six krijgt het schilderij onder ogen in een catalogus van veilinghuis Christie’s. Direct valt zijn oog op het schilderij dat omschreven wordt als ‘uit de omgeving van Rembrandt’. Het sc...

overname aandelen Boom+Verweij

26 Feb 2018

Het is officieel. De directie van MullerVisual heeft de aandelen van Boom+Verweij overgenomen. Bij de notaris heeft de wisseling van de wacht plaatsgevonden. Per 1 januari was de samenwerking al in volle gang op Communicatieweg 1 in Mijdrecht. Nu staan beide bedrijven officieel onder leiding van Sander Muller en Marco Pol.

‘Door de samenwerking, creëren we nieuwe mogelijkheden in de markt!’

Door de samenwerking maakt Boom+Verweij sinds 1 januari als zelfstandige onderneming deel uit van de Grafiplaza groep van zelfstandige en samenwerkende grafimedia bedrijven die elkaars specialisme combinere...

MullerVisual behaalt ISO 9001:2015

23 Feb 2018

MullerVisual behaalt 9001:2015 certificering!

"In februari hebben wij het ISO 9001:2015 certificaat behaald! Met dit certificaat tonen wij aan dat we, wederom, aan de hoge eisen van het kwaliteitsmanagement voldoen. We hebben dit certificaat behaald zonder op- of aanmerkingen", aldus de trotse directie.

Kwaliteitsmanagement

"Ons kwaliteitsbeleid is gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte en vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers. Hierbij houden we de kosten in het oog. ‘Een intensieve, open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wede...

MullerVisual en Ajax verlengen samenwerking

15 Feb 2018

Ajax en drukwerkspecialist MullerVisual zijn verheugd met de verlenging van het suppliership tot minimaal medio 2020. In de Amsterdam ArenA ondertekende commercieel directeur Menno Geelen namens Ajax de vernieuwde overeenkomst. De totaalaanbieder van grafimedia oplossingen is al sinds 2014 verbonden aan Ajax.

Menno Geelen: “Wij zijn verheugd dat we de samenwerking met onze grafimedia supplier MullerVisual hebben verlengd. Continuïteit met onze partners vinden wij belangrijk en met MullerVisual hebben we een partner in huis die met hun innovatieve werkwijze en technieken, ons topkwaliteit ka...

Samenwerking Boom + Verweij Grafiservices en MullerVisual

29 Jun 2017

Na een periode van onderhandelen hebben het in Amsterdam gevestigde MullerVisual Communications en Boom+Verweij Grafiservices uit Mijdrecht op vrijdag 23 juni 2017 besloten tot samenwerking.

Dag en nacht abri

07 Jun 2017

Certificaat ISO 12647-2 colour management voor MullerVisual

01 Jan 2017

Certificaat ISO 12647-2 colour management voor MullerVisual. MullerVisual heeft weer het certificaat ISO 12647-2 behaald.

Overname waarborgt continuïteit grafische bedrijven

07 Jun 2016

Afgelopen week heeft de Amsterdamse drukkerij MullerVisual Communication de activiteiten van drie bedrijven overgenomen.

Overname Van der Weij Grafische Bedrijven

07 Feb 2016

De Amsterdamse drukkerij Muller Visual Communication heeft de grafische activiteiten van Van der Weij Grafische Bedrijven overgenomen.

Recht op het (milieu)doel af

11 Jan 2016

MullerVisual is trots op de milieucertificering ISO14001. Deze certificering betekent dat we als bedrijf de arbo- en milieuwetgeving naleven. Bovendien stimuleert het ons ambitieuze doelen te stellen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Hercertificering ISO14001 behaald!

10 Jan 2016

MullerVisual heeft de hercertificering ISO14001 behaald. Deze certificering laat zien dat het bedrijf continu verbetert op het gebied van milieubelasting en –risico’s.

MullerVisual Theaterafficheprijs in de media

01 Oct 2015

In de media was er volop aandacht voor onze MullerVisual Theaterafficheprijs!

MullerVisual Theaterafficheprijs 2013/14 en 2014/15

30 Sep 2015

De MullerVisual Theaterafficheprijs is vandaag uitgereikt. De prijs is voor het beste theateraffiche uit seizoen 2013-2014 én seizoen 2014–2015.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

01 Aug 2015

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk speerpunt van MullerVisual Communication. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn begrippen die meer vragen dan goede bedoelingen alleen. We zijn dan ook trots op ons FSC®- en PEFC-certificaat en ons ISO-gecertificeerde kwaliteits- en milieumanagementsysteem.

Als u meer wilt weten over wat wij doen om een bijdrage te leveren aan een beter milieu, kunt u hier onze duurzaamheidsverklaring downloaden.

MullerVisual neemt deel boedel drukkerij Atlas over

10 Jul 2015

MullerVisual heeft per 10 juli 2015 het klantenbestand, de voorraden en immateriële activa uit de boedel van drukkerij Atlas B.V. overgenomen, na het faillissement van Atlas.

MullerVisual sponsort Amsterdam Terminators

01 Jun 2015

We zijn trotse sponsor van het rolstoelrugbyteam de Amsterdam Terminators! Hun outfits, natuurlijk in Amsterdamse kleuren, zijn van H&G Businesswear.

MullerVisual wederom ISO-gecertificeerd

28 Apr 2015

MullerVisual is trots op onze ISO-(International Organization for Standardization)-certificeringen: ISO 9001, ISO 12647 en ISO 14001.

Keurenplein in nieuw jasje

15 Mar 2014

De vele grootformaat outdoor campagnes die we voor onze opdrachtgevers vervaardigen, hebben we zelf ook ingezet om ons pand aan het Keurenplein van een nieuw jasje te voorzien. Daarnaast herkent u ons eigen vervoer ook aan deze nieuwe 'look&feel'.

Onmisbaar in elke onderneming is een uniforme uitstraling van de huisstijl. Wij ontzorgen u door uw communicatie-uitingen, van visitekaart, bedrijfsbrochure (online/offline) tot gevel- en wagenparkbelettering, in goede banen te leiden.

Heeft u ook plannen om uw huisstijl opnieuw onder de loep laten te nemen, of uw pand permanent of actiematig in te p...

Rotary ledenboek

05 Mar 2014

Op maat, kleurrijk en glanzend nieuw: het Rotary Jaarboek is vers van de pers gerold.

MullerVisual wint `Los Van Papier Award 2014`

01 Jan 2014

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van ‘Los Van Papier’ reikte TV-persoonlijkheid, schrijver en voetbalkenner Hugo Borst afgelopen vrijdagavond de ‘Los Van Papier Award’ uit aan Sander Muller, algemeen directeur van het Amsterdamse familiebedrijf MullerVisual Communication, onderdeel van GrafiPlaza, Connected Companies.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri's, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de belangrijkste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of drigitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan op onze portfoliopagina of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer