Certificaat ISO 12647-2 colour management voor MullerVisual

Geplaatst op 01 Jan 2017

Certificaat ISO 12647-2 colour management voor MullerVisual.

MullerVisual heeft weer het certificaat ISO 12647-2 behaald. “Wij zijn trots dat dit het resultaat is van onze processen goed onder controle hebben. We zijn beloond met dit certificaat”, aldus Sander Muller, directeur MullerVisual Communication. "Met behulp van de ISO 12647-2-standaard kunnen wij efficiënter produceren: door minder faalkosten, minder inschiet en een betere kleurovereenkomst van de proef ten opzichte van het drukwerk. Dit certificaat garandeert de kleurvastheid door het hele proces van prepress, scherm, kleurenproef en druk. De klanten hoeven niet meer langs te komen voor een “goed voor druk”; verschil met de eerste druk is niet waarneembaar.”

Het ISO 12647-2 certificaat garandeert kleurvoorspelbaarheid, kleurvastheid, scherpte en diepte van het drukwerk, ook bij herdrukken. De norm eist dat kleuren geijkt worden met internationale standaarden, waardoor kleurgarantie gegeven kan worden. Drukken met een ISO 12647-2 is beter voor het milieu: tot 50% minder inschietverbruik (en daarmee dus ook minder afval), minder inkt- en minder energieverbruik.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer