Foto's open huis MullerVisual - 2018

Geplaatst op 28 Jun 2018

Open huis MullerVisual - 2018

Meer dan 400 relaties van MullerVisual en andere communicatiebedrijven die in het pand in Mijdrecht gehuisvest zijn kwamen naar het open huis. De hele dag werden er onder begeleiding van onze accountmanagers rondleidingen door het grafische bedrijvencomplex in Mijdrecht gegeven. Gedurende een rondgang van een uur werden alle afdelingen bezocht en werd zeer gedreven ‘tekst en uitleg’ gegeven. Later die dag ging het open huis programma naadloos over in de Haringparty op het buitenterras. Het was, mede dankzij uw komst, een feest.

Sander Muller: ‘Het is fijn dat onze gasten hebben kunnen zien wat er staat en wat wij allemaal kunnen. Het is ook mooi dat MullerVisual en Boom+Verweij, twee traditionele vierde generatie grafische familiebedrijven, op deze manier de toekomst in gaan.’

Het open huis was een groot succes. Bekijk hier de foto's.

Kon u helaas niet aanwezig zijn bij het open huis? Wilt u alsnog een bezoek brengen aan onze nieuwe locatie? Maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde accountmanagers:

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer