MullerVisual en Ajax verlengen samenwerking

Geplaatst op 15 Feb 2018

Ajax en drukwerkspecialist MullerVisual zijn verheugd met de verlenging van het suppliership tot minimaal medio 2020. In de Amsterdam ArenA ondertekende commercieel directeur Menno Geelen namens Ajax de vernieuwde overeenkomst. De totaalaanbieder van grafimedia oplossingen is al sinds 2014 verbonden aan Ajax.

Menno Geelen: “Wij zijn verheugd dat we de samenwerking met onze grafimedia supplier MullerVisual hebben verlengd. Continuïteit met onze partners vinden wij belangrijk en met MullerVisual hebben we een partner in huis die met hun innovatieve werkwijze en technieken, ons topkwaliteit kan bieden.”

Sander Muller, algemeen directeur MullerVisual: “Wij zijn als echt Amsterdams bedrijf blij met de verlengde samenwerking met Ajax. Wij bedienen onze klanten snel en efficiënt tegen de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat blijven we ook de komende jaren graag doen voor Ajax en veel van haar partners.”

Bron: Ajax.nl

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer