MullerVisual behaalt ISO 9001:2015

Geplaatst op 23 Feb 2018

MullerVisual behaalt 9001:2015 certificering!

"In februari hebben wij het ISO 9001:2015 certificaat behaald! Met dit certificaat tonen wij aan dat we, wederom, aan de hoge eisen van het kwaliteitsmanagement voldoen. We hebben dit certificaat behaald zonder op- of aanmerkingen", aldus de trotse directie.

Kwaliteitsmanagement

"Ons kwaliteitsbeleid is gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte en vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers. Hierbij houden we de kosten in het oog. ‘Een intensieve, open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit. Door constante kwaliteitsbewaking, gecombineerd met onze vakkennis staan wij voor hoogwaardige kwaliteit van onze drukwerkproducten en grafische visuele communicatiediensten", besluiten Sander Muller en Marco Pol.

Vakkennis

Naast het ontwikkelen en begeleiden van grafische producties, zit vakkundig adviseren en assisteren in het MullerVisual DNA. Gedurende het complete proces, van eerste ontwerp tot aftersales staan wij voor u klaar! Vragen? Neem gerust contact met ons op."

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer