overname aandelen Boom+Verweij

Geplaatst op 26 Feb 2018

Het is officieel. De directie van MullerVisual heeft de aandelen van Boom+Verweij overgenomen. Bij de notaris heeft de wisseling van de wacht plaatsgevonden. Per 1 januari was de samenwerking al in volle gang op Communicatieweg 1 in Mijdrecht. Nu staan beide bedrijven officieel onder leiding van Sander Muller en Marco Pol.

‘Door de samenwerking, creëren we nieuwe mogelijkheden in de markt!’

Door de samenwerking maakt Boom+Verweij sinds 1 januari als zelfstandige onderneming deel uit van de Grafiplaza groep van zelfstandige en samenwerkende grafimedia bedrijven die elkaars specialisme combineren om de beste en meest efficiënte dienstverlening te bieden. Klanten van Boom+Verweij en MullerVisual kunnen dus rekenen op een breder aanbod van producten en diensten. ‘Ons besluit om samen te werken is niet alleen een rationele keuze geweest. Doordat we allebei een familiebedrijf zijn met een rijke geschiedenis begrijpen we elkaar.’

Kom gerust langs op Communicatieweg 1 in Mijdrecht, voor een kopje koffie en een kijkje op de nieuwe locatie.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer