Overname Van der Weij Grafische Bedrijven

Geplaatst op 07 Feb 2016

De Amsterdamse drukkerij Muller Visual Communication heeft de grafische activiteiten van Van der Weij Grafische Bedrijven overgenomen.

Volgens directeur Sander Muller passen de activiteiten van de 110 jaar oude drukkerij uit Hilversum uitstekend bij zijn 88-jarig familiebedrijf.

"Wij zijn een totaalaanbieder van grafimedia producten en diensten. Als familiebedrijven hebben we een goede naam opgebouwd door persoonlijke service en aandacht naar onze klanten. Dat is onze kracht en daar geloven we in", aldus Sander Muller.

Toekomstige overnames worden door Sander Muller niet uitgesloten. “Wij volgen de ontwikkelingen in grafisch Nederland op de voet en blijven investeren, niet alleen in machines maar zeker ook in vakmensen".

Door de recente overnames behoort MullerVisual Communication inmiddels tot de tien grootste grafische bedrijven in Nederland

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer