Overname waarborgt continuïteit grafische bedrijven

Geplaatst op 07 Jun 2016

Afgelopen week heeft de Amsterdamse drukkerij MullerVisual Communication de activiteiten van drie bedrijven overgenomen. Het gaat om Drukkerij Zuidam & Uithof Utrecht B.V., Drukkerij De Lekstroom B.V. en Grafisch bedrijf Schotanus & Jens.

Volgens directeur Sander Muller een vanzelfsprekende uitbreiding van de activiteiten, volgend na de recente overname van Van der Weij Grafische Bedrijven, en passend in de strategie van MullerVisual Communication. “Continuïteit en optimalisatie van het drukwerk naar de klanten van deze bedrijven, is hiermee gewaarborgd”, aldus Sander Muller. De uitgebreide activiteiten van het innovatieve MullerVisual Communication, kunnen veel interessante mogelijkheden voor deze klanten opleveren omdat MullerVisual beschikt over de meest geavanceerde, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige offsetpersen, digitale printmachines en hoogwaardige afwerkingsapparatuur. En, aangevuld met de uitgebreide studio-activiteiten, is MullerVisual in staat een totaalconcept te leveren van ontwerp, drukwerk, digitaal printen, direct marketing, webdesign, afwerking, warehousing en distributie. MullerVisual Communication staat voor een trots familiebedrijf met een team van professionals en persoonlijke service en aandacht naar hun relaties.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer