Samenwerking Boom + Verweij Grafiservices en MullerVisual

Geplaatst op 29 Jun 2017

Na een periode van onderhandelen hebben het in Amsterdam gevestigde MullerVisual en Boom+Verweij Grafiservices uit Mijdrecht op vrijdag 23 juni 2017 besloten tot samenwerking.

Delen is vermenigvuldigen Met ingang van deze zomer gaan partijen samenwerken waarbij zij over en weer gebruik gaan maken van elkaars capaciteiten en expertise. Voor MullerVisual betekent dit een verbreding van haar activiteiten door de expertise van Boom + Verweij met onder meer etiketten en kunststof labels (cappers) voor bollen en planten geproduceerd op de Heidelberg Speedmaster XL-102-6p UV. Terwijl de vellen offset bij MullerVisual, op de Heidelberg Speedmaster XL 106, een state-of-the-art 10 kleuren offsetpers, optimaal benut kan worden door beide bedrijven.

Duurzame relatie Voor bestaande en potentiƫle opdrachtgevers betekent deze samenwerking in de praktijk een verbeterde dienstverlening evenals een breder aanbod van diensten en producten, en kunnen gestelde MVO doelen sneller worden behaald. MullerVisual Communications en Boom+Verweij Grafiservices kiezen zo voor een duurzame relatie met hun bestaande opdrachtgevers.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer