MullerVisual en haar sociale partners

Vanuit ons Amsterdamse hart

Samenwerken en samen versterken doen wij vanuit ons Amsterdamse hart. Een partnership is voor beide partijen aantrekkelijk. Er is een langdurige samenwerking die onze partner de mogelijkheid geeft om onze klanten met de faciliteiten van onze sociale partners kennis te laten maken.

Ajax

Ajax en drukwerkspecialist MullerVisual zijn verheugd met de verlenging van het suppliership tot minimaal medio 2020. MullerVisual is al sinds november 2014 de officiele grafimedia supplier van Ajax.

I Amsterdam

I amsterdam.com biedt bezoekers alle informatie over reizen, leven, zakendoen, cultuur snuiven en meer interessante activiteiten in Amsterdam.

Museumnacht

De Stichting Museumnacht Amsterdam organiseert samen met N8 jaarlijks de Museumnacht in Amsterdam. Ruim 50 deelnemende musea en culturele instellingen openen een nacht per jaar de deuren voor een bezoek.

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer