MullerVisual voor onderwijs

Wat kan MullerVisual voor uw onderwijsinstelling betekenen?

MullerVisual maakt 1 op 1 communicatie en op maat gemaakte lesstof mogelijk. Ons maatschappelijk verantwoord geproduceerd drukwerk en Printing On Demand (POD) zorgen voor zo min mogenlijk waste (afvalproductie). Respect voor mens en mileu met het drukwerk. U leest hier meer over onze visie op maatschappelijk ondernemen (mvo). Sinds enige tijd maakt MullerVisual Drukwerk bestelportals voor het afroepen van lesmateriaal en ten gunste van uw huisstijlbewaking.

Hoe werft commercieel drukwerk nieuwe leerlingen en hoe worden drukwerkkosten gereduceerd?

Het werven van nieuwe leerlingen voor het nieuwe schooljaar kan met MVO drukwerk geproduceerd worden tegen lage tarieven. Door periodieke aanmelding kan MullerVisual er voor zorgen dat uw portokosten reduceren. Ook onze afspraken met zgn. verzenders werken kostenverlagend. Massaproductie voor wervingscampagnes of POD en personaliseringsmogelijkheden voor cursus- en lesmateriaal op maat werken uw kosten in de hand. Het product kan in een keer worden afgeleverd of op verzoek op voorraad worden gelegd en afgeroepen worden per schooljaar, dag, week, maand, leslocatie, leerling of cursusgroep.

Drukwerkproducties voor onderwijsinstellingen

Vragen? Laurens Vis beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Laurens Vis
Accountmanager

06 46 28 46 66
Stuur e-mail

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer