MullerVisual voor media- en actiemarketingbureaus

De klant is koning en hij neemt geen genoegen met minder dan het beste. MullerVisual kent het klappen van de zweep in de grafische wereld en neemt reclame-, marketing-, communicatie- en mediabureaus de zorg voor het beste drukwerk graag uit handen.

MullerVisual XXL outdoor advertising voor mediabureaus

MullerVisual is specialist in groot formaat posters. Zowel digitaal als in offset gedrukt. Van A0 affiches, abri posters tot billboardformaat. Als enige drukkerij in Nederland hebben wij een Roland 900 XXL 4- kleuren state-of-the-art offsetpers, in gebruik. Het hierop geproduceerde XXL-formaat poster, 1300 x 1850 mm, is de perfecte blikvanger voor iedere outdoor campagne. Deze XXL-formaat drukpers is zeer concurrerend met rotatieoffset en geeft de out of home (OOH) advertising van uw klanten een nieuwe dimensie. Goed om te weten is dat drukwerk voor outdoor-campagnes, die u in samenwerking met media-exploitanten uitvoert, direct bij ons besteld kunnen worden.

Optimale service en ondersteuning voor grote en kleinere mediabureaus

MullerVisual ondersteunt media-, DM- en actiemarketingbureaus met grafische kennis en drukwerkkunde. Daarbij werken wij graag oplossingsgericht met u samen. Gedegen advies bij communicatievraagstukken om zo gericht in contact te komen met de (potentiele) klant en/of uw doelgroep. Creatieve meedenksessies of last minute producties gaan wij niet uit de weg.

  • Uitgebreid machinepark, zowel digitaal printen als in offset drukken
  • Groot formaat posters
  • Totale drukwerk oplossing bij elk mediaplan
  • Korte levertijd door 24-uurs drukwerkproductie
  • Scherp prijsniveau
  • Vast contactpersoon

Bereik uw doelgroep met drukwerk van MullerVisual

Adverteerders van nu zijn veeleisend. Dat vraagt om meer service, inventiviteit, flexibiliteit en doortastendheid van het mediabureau. MullerVisual ondersteunt daar graag bij. Met al onze drukwerkproducten kan de adverteerder scoren in zijn doelgroep. Van abri poster tot billboard en van speciaal drukwerk tot direct mail, MullerVisual levert het drukwerk. In offset gedrukt, digitaal geprint, met inline veredelingseffecten, drukwerk met UV-lak, boeken met speciale omslag. U mag het zeggen.

Drukwerkproducties voor mediabureaus

Vragen? Sander van Hulssen beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Sander van Hulssen
Sales Manager

06 51 21 66 07
Stuur e-mail

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer