MullerVisual voor uw museum

Wat kan MullerVisual voor uw museum of culturele organisatie betekenen?

Uw totaalleverancier voor communicatieve en visuele drukwerkoplossingen. Alles onder 1 dak, met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Ook verzenden en distribueren wij drukwerk voor u, tegen gereduceerde tarieven.

Contacten met vooraanstaande vormgevers in Nederland en uit het buitenland. Colour-management/ lithografie op hoog niveau. Wanneer het kunstwerk in het Museum of in depot aanwezig is vergelijken wij onze proefdruk op locatie met het kunstwerk.

Met de sponsoring van o.a. Museumnacht en ook de Theaterafficheprijs verbinden wij ons al jaren aan de creatieve en culturele sector. Inmiddels drukken wij voor tientallen culturele organisaties met veel passie en plezier. Referenties op aanvraag beschikbaar!

Drukwerkproducties voor Musea en Culturele Organisaties

Vragen? Roel Gerlagh beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Roel Gerlagh
Accountmanager

06 51 10 92 81
Stuur e-mail

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer