MullerVisual voor uw stichting

Wat kan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor uw stichting betekenen?

Ons FSC drukwerk helpt stichtingen die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en kosten willen besparen, drukwerk te bestellen tegen concurrerende prijzen. Door lagere portokosten en een lage CO2 uitstoot wordt het milieu minder belast en zorgt u samen met ons voor vermindering van het afval.

Vragen? Laurens Vis beantwoordt deze graag. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Wat kan MullerVisual voor uw stichting betekenen?

Uw totaaloplossing onder 1 dak, beste prijs/kwaliteitverhouding, voor al uw drukwerk. Naast de beste drukwerkproductie kunnen wij ook verzending tegen gereduceerde tarieven verzorgen via door ons geselecteerde transporteurs. Vraag ons eens naar kostenbesparing op het versturen van uw drukwerk. Onze specialisten besparen kosten op uw inkoop, porto en verzendwijze.

Drukwerkproducties voor Stichtingen

XXL FSC Print

Grootformaat op FSC-papier? Abri posters, Billboards, Mupi's, Centersigns. Dat kan alleen bij MullerVisual. Voor de grootste media-exploitanten drukt MullerVisual XXL-formaat posters op FSC-papier.

Lees meer

Voor wie

MullerVisual maakt commercieel drukwerk voor iedereen. De communicatieboodschap kan worden gedrukt of digitaal geprint. 

Lees meer

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor MullerVisual de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, mileu en bedrijfsvoering. 

Lees meer

In de media

Ben je benieuwd naar wat MullerVisual maakt voor haar klanten? Voorbeelden staan in ons portfolio of neem een kijkje op onze sociale media.


Lees meer